Actueel nieuws Leden P.v. Den Helder, U moet hier voor inloggen. Kijk bij categorie Bestuur P.v. Den Helder.

Hallo allemaal, allereerst de wegstreeplijsten. Deze worden van de week per email of per post dan wel persoonlijk weggebracht en afgeleverd bij de leden , samen met een hoklijst. De leden strepen de duiven door die blijven ! en deze duiven dienen tevens vermeld te staan op de hok en entlijsten. De lijsten dienen zo spoedig mogelijk te worden ingeleverd, dit kan op een aantal zaterdag middagen te weten op 06-13 en 20 februari van 13.00 tot 15.00 uur bij de ingang van ons verenigingsgebouw . Waarom zo snel, dit omdat de toekomst niets over laat hoe het verder gaat met de corona en wij toch up to date willen zijn als wij tot vliegen overgaan. Op dagen dat de lijsten worden ingeleverd worden de lijsten gelijk gecontroleerd , inclusief eigendom bewijzen.

B.v.D. Bestuur P.v. Den Helder.

Beste sportvrienden,

Zoals jullie bekend is, is afgelopen jaar een gewijzigd afdelingsbestuur aan de slag gegaan om onze sport in Noord- Holland zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit bestuur kreeg het afgelopen jaar meteen met een situatie te maken die nooit eerder was voorgekomen. Met de nodige inzet en creativiteit heeft dat, na een stroeve programmastart, alsnog geleid tot een naar omstandigheden goed verlopen rest van het seizoen. En waardering vanuit de leden. Jasper Haselager heeft per 1 januari afscheid genomen, maar het afdelingsbestuur wil er sowieso graag meer leden bij om mee te denken over het beleid en de uitvoering. En als je ook nog verstand hebt van specifieke zaken die onze sport aangaan, dan ben je dubbel welkom.

We moeten het met zijn allen doen, dus het is belangrijk dat er vanuit elke kring een of meer mensen inbreng hebben. Die mogen best van dezelfde vereniging zijn. Vanuit kring 1 is er momenteel niemand bij en als ook een of meer leden uit onze kring zich hiervoor zouden melden geeft dat een completer beeld.

Deze mail verstuur ik naar de mij bekende contactpersonen van de verenigingen met het verzoek dit door te sturen naar de eigen leden. Geef je op, of vraag als je meer wil weten om informatie.

Reacties kunnen worden verstuurd naar de voorzitter van de afdeling Jelger Klinkenberg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  , die eventueel ook telefonisch te benaderen is voor verdere informatie: 06- 12232218.

Vriendelijke groet,

Peter Witte

Secretaris Kring 1

Hallo allemaal, Hier een verzoek van uw penningmeester om niet uw contributie vooruit te betalen, De penningmeester verstuurt deze week de facturen + eventuele gebruikte chipringen seizoen 2020. B.v.D. Penningmeester C.H. Guldemond.

Geachte Leden, Hier kunt u de actuele informatie lezen van het bestuur. U dient hier wel voor in te loggen...