Geachte leden,

Africhting as maandag. Opgave aantal duiven oud / Jong as donderdag voor 20.00 bij Ad Kolle.

Met Vriendelijke groet,

Henk Moot.


volgende week maandag 27 juni is er de mogelijkheid voor inkorven africhting jonge duiven welke op dinsdag 28 juni gelost worden. Kring 1 en 2 zullen naar Alphen aan de Rijn gaan en kring 3,4 en 5 naar Zevenhuizen.

Lossing vindt plaats per kring.

Graag opgave aantal manden donderdag 23 juni of uiterlijk vrijdag 24 juni 2022. Op basis van opgave aantal manden zullen wij zaterdag 25 juni of uiterlijk zondag 26 juni de ophaalroutes en tijden voor deze opleervlucht op de site vermelden. Het ophaalschema is afhankelijk van het aantal duiven/ manden waarbij een minimum aantal duiven van 100 geldt welke gelijk is aan voorwaarden ophaalschema 4 ophaalroutes. Wij hopen natuurlijk op een zo een groot mogelijke deelname zodat wij alle verenigingen op kunnen halen.

Wij wensen jullie veel succes met het opleren van de jonge duiven komende week!

 

Zaterdag 28 mei was er wederom sprake van het ontregelen van de Compuclub Live meld site.

Compuclub Live wordt op digitale wijze ontregeld met als gevolg dat de site dan niet beschikbaar is. Dat is voor Compuclub heel vervelend als ook voor de liefhebbers die als onderdeel van hun sportbeleving Compuclub Live volgen voor het verloop van de vluchten.

Compuclub heeft het NPO bestuur laten weten er alles aan te doen om Compuclub Live beschikbaar te houden voor de liefhebbers.

Het NPO Bestuur steunt Compuclub hierin en keurt het digitaal ontregelen van de meldsite ten stelligste af. Het dient geen enkel doel, is onsportief, de duivensport onwaardig en bederft het spelplezier van de liefhebbers.

Het NPO Bestuur hoopt dat deze duidelijke stellingname bijdraagt aan het stoppen van het ontregelen van Compuclub Live.

Het NPO Bestuur

Toelating Unikon Thuisafslag voorlopig ingetrokken

De laatste weken zijn er problemen geconstateerd met de Unikon thuisafslag.

De problemen die wij geconstateerd hebben met de thuisafslag van Unikon zijn zodanig dat bestuur NPO heeft moeten besluiten de goedkeuring in te moeten trekken van de thuisafslag van Unikon. Dit houdt in dat deze thuisafslag tot nader order niet gebruikt mag worden.

Bestuur NPO

Klik hier voor het artikel in de NPO nieuwsbrief.
Conclusie: alleen op marathonvluchten met vluchtcode A geldt een meldplicht.