Beste sportvrienden en – vriendinnen,

Gisteravond is op Duiven.net de bonnenverkoop van de Attractiecommissie gestart met 15 bonnen van topmelkers uit de Kring (waarvoor alvast dank). Net als vorig jaar heb ik van een aantal liefhebbers vragen gekregen hoe dat precies werkt als je een bon wil kopen. Dat kan ik me goed voorstellen want het is geen handige site om te starten. Om iedereen een handje te helpen is de onderstaande informatie hopelijk behulpzaam:

Je hebt een biederscode nodig. Als je die nog niet hebt moet je het volgende doen.  

 1. Ga naar Duiven.net
 2. Je komt op een onoverzichtelijke pagina waar onder de reclame van Poelstra Pigeons een heel klein vakje met rode letters “Aanvr.biederscode “staat
 3. Klik dat aan
 4. Je krijgt dan een formulier te zien waar je je eigen gegevens op kan invullen.
 5. Als je dat hebt gedaan klik je op versturen
 6. Binnen afzienbare tijd ontvang je per mail je biederscode die je steeds kunt gebruiken

Als je je biederscode hebt ontvangen e je besluit om mee te gaan bieden op een bon (of meer bonnen)  die je graag wilt kopen doe dan het volgende.

  1. Ga op internet naar “Overzicht bonnenverkopingen – Duiven.net
  2. Dan verschijnt het overzicht van alle bonnenverkopingen op Duiven.net op startdatum
  3. Op 23 -11-22 is de bonnenverkoop van Attractiecommissie Kring 1 gestart. Klik die aan
  4. Je krijgt nu alle bonnen te zien. Ga naar de bon waarop je wilt bieden en klik daar “doe een bod” aan
  5. Daar wordt gevraagd naar je biederscode en het bedrag dat jij wilt bieden. Dat moet in ieder geval 5 euro of meer hoger zijn dan het bedrag wat er al staat
  6. Mocht je hebben geboden en gaat daar weer iemand over heen dan krijg je bericht van Duiven.net. Als jij weer over het andere bod heen wilt dan doe je weer zoals het hier boven staat

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je me bellen op 0251-670924

Vriendelijke groet,

Peter Witte

Stand van zaken NPO Cloud                                                       23-10-2022

Historie van de NPO Cloud,
De NPO Cloud vindt zijn oorsprong in het NPO Beleidsplan welke is behandeld in de NPO Ledenraad van 28 november 2020.  De kosten van de NPO Cloud waren onderdeel van de NPO begroting voor 2021. Na goedkeuring door de NPO Ledenraad is de uitvoering ter hand genomen. De NPO Automatisering Commissie heeft het selectie proces uitgevoerd en heeft in april 2021 haar definitieve aanbeveling gedaan aan het NPO bestuur. De firma Aquadis is gekozen als leverancier. Deze firma werkt al jaren voor de NPO en heeft eerder de ringen- en
ledenadministratie gebouwd voor de NPO. In juni 2021 is begonnen met de bouw van de NPO Cloud.

Lees hier verder.....

 

Beste leden, verenigingen,

Ook dit seizoen zal er een kampioenenhuldiging zijn voor alle kampioenen van afdeling 6 Noord-Holland. We zullen dit met een nieuwjaarsborrel combineren op zondag 15 januari 2023 in Heiloo, aanvang 10:30 uur.

Houdt deze dag dus alvast vrij in uw agenda, het officiële programma volgt nog maar de huldiging zal een bijpassend programma hebben met bonnenverkoop.

Adres gegevens locatie:

De Cultuurkoepel
Kennemerstraatweg 464
1851 NG  HEILOO

We hopen op een mooie opkomst en een gezellig samen zijn.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Afdeling 6 Noord-Holland.

Geachte leden, Eindelijk wordt er weer een tentoonstelling georganiseerd (Zie het artikel hier onder) maar de deelname tot nu is minimaal. U kunt zich nog opgeven tot 5 December bij Lau Hoffman of Andries v/d Eijk (zie uitnodiging), Doe dit z.s.m. want er moet nog een hoop geregeld worden !!

B.v.D
TT commissie P.v. Den Helder


Hallo allemaal, Dit seizoen eindelijk weer eens twee tentoonstellingen. Voor deelname aan deze twee tentoonstellingen kunt u zich opgeven bij de TT commissie ( zie bijgevoegde uitnodiging, KLIK HIER ! ). Komt met z'n allen naar deze gezellige tentoonstellingen. Tevens wordt er een duif verloot van Comb. Hoffman/Regtop x Comb. v/d Wal. Een prachtige kans om uw hok te versterken met deze top duif !!              Tot ziens op de tentoonstellingen....        TT Commissie P.v. Den Helder.

Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Vanwege de prijsstijgingen van allerlei artikelen waaronder duivenvoer en vlees, hebben we als Attractiecommissie besloten om de vleesbonnen, voerbonnen, drankbonnen en VVV bonnen eerder uit te delen en niet te wachten tot de Kringbijeenkomst van 4 februari. Enkele leden hebben deze al uitgedeeld gekregen tijdens verenigingsbijeenkomsten van  P.V. Den Helder en de Gouden Wieken. Voor Egmonds Luchtpost neem ik ze zelf mee bij de komende ledenvergadering op 25 november, inclusief de bonnen voor de nieuwe leden. Nico Vrasdonk neemt de bonnen voor de Meteoor mee,  en neemt naar de ALV van de afdeling op 17 november in Wormerveer de bonnen mee voor SVA en regelt ook de overdracht aan AZV. Degenen die voerbonnen willen inleveren bij Van Someren Dierenwinkel in Heemskerk kunnen daar ook hun VVV bonnen kwijt als ze die hebben. Hopelijk draagt dit bij aan een prettige Sinterklaas en/of Kerst.

Verder kan ik melden dat de bonnenveiling van de Attractiecommissie op Duiven.net staat ingepland vanaf woensdag 23 november tot en met woensdag 7 december. Prima bonnen !

Namens de Attractiecommissie,  vriendelijke groet,

Peter Witte


Beste sportvrienden en – vriendinnen,

Vanmorgen hebben we overleg gehad als Attractiecommissie om een aantal zaken te bespreken. Zoals eerder beloofd aan de leden van Kring 1 hierbij puntsgewijs het verslag.

 1. De kampioenenhuldiging/ feestmiddag en -avond van Kring 1 staat gepland voor zaterdag 4 februari 2023 bij P.V. Den Helder. Het is zeer lastig om een eerdere goede datum te prikken wegens feestavonden, verenigingsactiviteiten, afdelingsactiviteiten, enz. Er gebeurt momenteel van alles, onder meer omdat in Kring 1 twee verenigingen(AZV en De Gouden Wieken) worden opgeheven en allerlei zaken moeten regelen. Daarnaast krijgen bestaande  verenigingen weer te maken met een behoorlijke groei. Bovendien komen Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling, werkrecepties en even uitbuiken daar ook nog tussendoor. Uiteindelijk lijkt begin februari een periode met relatieve rust en dus het beste tijdstip. Dus 4/2/2023 kan worden genoteerd. Informatie over het programma volgt later. Mochten er mensen zijn die graag mee willen denken, en/of helpen over de invulling van deze bijeenkomst en/of tips hebben, dan horen we dat graag (Nico , Wim en ondergetekende zijn ook maar van de categorie “oudere jeugdleden”). Iedereen welkom !
 2. Positief dit seizoen is het gegeven dat - mede dankzij de opbrengst van de bonnenverkoop vorig jaar-, we dit seizoen meer werk hebben kunnen maken van attractieprijzen bij alle wedvluchten inclusief de Derby Jong. Daarvan hebben we wekelijks een overzicht gestuurd na de uitslag van de wedvluchten van dat weekend. In de bijlage vinden jullie nogmaals het overzicht van de winnaars maar nu over het hele seizoen. Wij gaan aan de slag met het regelen van de bonnen voor alle winnaars.
 3. Er zijn de afgelopen periode suggesties gedaan om een aantal zaken met de verenigingen te bespreken zoals uitbreiding HWH, toedeling attractieprijzen, het al of niet verdwijnen van de CC’s en de consequenties daarvan, enz. Dat willen we graag doen op zaterdag 8 oktober om half 11 bij De Meteoor Oostwal 25 Warmenhuizen, met vertegenwoordigers van alle verenigingen van Kring 1 inclusief AZV en de Gouden Wieken zodat dat nog naar hun achterban kan worden gecommuniceerd. Verenigingsvoorstellen kunnen ter plekke worden ingediend en toegelicht.
 4. Vorig jaar hebben de topspelers van Kring 1 geweldig gereageerd op het verzoek om een bon beschikbaar te stellen voor de veiling van Kring 1 waardoor we meer armslag hebben om wat extra’s voor iedereen te doen en zo het plezier in de sport te vergroten. Met het oog op komend seizoen willen we aan alle verenigingen (inclusief nog 1 keer AZV en de Gouden Wieken) opnieuw vragen of tenminste 2 toppers uit de club een bon beschikbaar willen stellen. Dat mogen uiteraard ook meer goed spelende liefhebbers zijn. Gezien het resultaat van vorig jaar willen we dat dit keer opnieuw doen via Duiven.net, en daar gaan we alvast een data afspraak mee maken.

Even tot zover. Voor vragen, opmerkingen e.d. : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  . En graag horen we welke bonnen we op internet kunnen zetten

Namens de Attractiecommissie,

Peter Witte

Zie hier het overzicht van de gewonnen attracties & HwH seizoen 2022....