Beste sportvrienden,

Zoals jullie bekend is, is afgelopen jaar een gewijzigd afdelingsbestuur aan de slag gegaan om onze sport in Noord- Holland zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit bestuur kreeg het afgelopen jaar meteen met een situatie te maken die nooit eerder was voorgekomen. Met de nodige inzet en creativiteit heeft dat, na een stroeve programmastart, alsnog geleid tot een naar omstandigheden goed verlopen rest van het seizoen. En waardering vanuit de leden. Jasper Haselager heeft per 1 januari afscheid genomen, maar het afdelingsbestuur wil er sowieso graag meer leden bij om mee te denken over het beleid en de uitvoering. En als je ook nog verstand hebt van specifieke zaken die onze sport aangaan, dan ben je dubbel welkom.

We moeten het met zijn allen doen, dus het is belangrijk dat er vanuit elke kring een of meer mensen inbreng hebben. Die mogen best van dezelfde vereniging zijn. Vanuit kring 1 is er momenteel niemand bij en als ook een of meer leden uit onze kring zich hiervoor zouden melden geeft dat een completer beeld.

Deze mail verstuur ik naar de mij bekende contactpersonen van de verenigingen met het verzoek dit door te sturen naar de eigen leden. Geef je op, of vraag als je meer wil weten om informatie.

Reacties kunnen worden verstuurd naar de voorzitter van de afdeling Jelger Klinkenberg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  , die eventueel ook telefonisch te benaderen is voor verdere informatie: 06- 12232218.

Vriendelijke groet,

Peter Witte

Secretaris Kring 1