Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord is er gisteren opnieuw een persconferentie geweest vanwege het sterk oplopende aantal coronabesmettingen. Om ons heen horen we steeds meer twijfel of het een goed idee is om op 20 november de kampioenenhuldiging van Kring 1 bij AZV door te laten gaan. Als attractiecommissie willen we graag met zoveel mogelijk mensen een onbezorgde feestelijke bijeenkomst houden, en daarom hebben we besloten de datum van 20 november te verplaatsen naar 5 februari. Uiteraard in de hoop dat de omstandigheden dan ten goede zijn gewijzigd. We hadden al voorbereidingen getroffen en we gaan verdere definitieve afspraken maken zodra we meer zicht en zekerheid hebben. Komende week hebben we als attractiecommissie overleg en wij zullen alle verenigingen en bonnenschenkers dan direct informeren wat en hoe we verder gaan.

Namens de attractiecommissie van Kring 1,

Peter Witte


Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Afgelopen maandag hebben we als attractiecommissie overleg gehad over de mogelijkheid om dit jaar weer een feestelijke Kring bijeenkomst te houden waarbij we de kampioenen in het zonnetje kunnen zetten en waarop de gewonnen attractieprijzen kunnen worden opgehaald.

De datum en de locatie kunnen alvast worden genoteerd: de vorige keer waren we te gast bij P.V. Den Helder dus ditmaal vindt de ontvangst plaats bij AZV in Alkmaar en wel op zaterdag 20 november 2021. Mocht het zo zijn dat dit door tegenvallende omstandigheden moet worden afgezegd, dan melden we dit bijtijds, maar daar gaan we voorlopig niet van uit, en we hopen op een hoge opkomst en een geslaagd evenement.

Verdere informatie krijgen jullie bijtijds toegestuurd via tussentijdse updates ( programma, buffet, diploma’s, overzicht gewonnen attractieprijzen, bonnenverkoop e.d.).  Wij zijn inmiddels gestart met het regelen van de eerste zaken.

We hebben wel nog een vraag aan alle contactpersonen van de verenigingen en de leden. Zoals jullie weten hebben we ons best gedaan om tijdens het vliegseizoen voor alle leden de mogelijkheid te bieden om attractieprijzen te winnen en bovendien zijn alle leden en hun aanhang welkom bij de feestmiddag/avond. Dat is onder meer altijd mogelijk geweest dankzij de opbrengst van de bonnenverkoop. Ons verzoek aan de contactpersonen is of zij binnen hun eigen vereniging 2 bonnen van goede spelers kunnen regelen zodat we dat kunnen blijven doen. Opgave om een duivenbon te schenken bij M.van.Geel !! 👍

Nadere informatie volgt zo snel mogelijk.

Namens de attractiecommissie Kring 1

Vriendelijke groet,

Peter Witte