Bonnenverkoop t.b.v. de Attractiecommissie Kring 1 Afd.6 Noord-Holland. De Attractiecommissie van Kring 1 stelt zich ten doel een actieve bijdrage te leveren aan het plezier in de duivensport voor alle leden van de Kring. Onder meer door het organiseren van een jaarlijkse feestelijke kampioenenhuldiging voor alle liefhebbers en hun partners, en tijdens het seizoen zijn er op alle wedvluchten voor de deelnemers meerdere attractieprijzen te winnen. De opbrengst van deze verkoop komt, onder aftrek van kosten, volledig ten bate van deze activiteiten. Met dank aan alle gulle schenkers bieden wij TOPBONNEN aan van TOPMELKERS. DEZE VERKOOP VINDT ALLEEN PLAATS VIA INTERNET. Biedingen op Duiven.net minimaal met 5 euro verhogen of een veelvoud hiervan. Andere biedingen worden niet als bod geaccepteerd. Klik hier om naar de verkoop te gaan!

Verkoopleider: P. Witte
Telefoon: 0251-670924
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Hallo Allemaal, Op 9-12 en op 16-12 worden er weer tentoonstellingen georganiseerd. De duiven worden gekeurd door erkende keurmeesters!
Geef u allen op bij de TT commissie.... Klik hier voor de uitnodiging!

Hallo allemaal, De nieuwsbrief van Oktober is geplaatst onder het tabblad Nieuwsbrief in het hoofdmenu.
Leest u deze nieuwsbrief even goed door hier in staan ook de aankomende evenmenten en vergaderingen.
Op 28 Oktober houden wij de kampioenen middag/avond klik hier voor de uitnodiging.

Tot ziens op 28 Oktober...
Bestuur P.v. Den Helder

Beste sportvrienden en – vriendinnen,

Gisteren is er overleg geweest binnen de Attractiecommissie over de gang van zaken en de dingen die staan te gebeuren. De Attractiecommissie kan – mede dankzij de medewerking van de contactpersonen en penningmeesters van de verenigingen- , terug kijken op een goed verlopen wedstrijdseizoen 2023 voor wat betreft de verdeling van de prijzen en de inschrijving en afwikkeling van alle HWH deelnames.  We gaan van 24 november tot en met 8 december 2023 onze derde internetveiling organiseren via Duiven.net. Daarover volgt kort van tevoren van onze kant nog een herinnering en informatie hoe je daaraan kunt deelnemen. In deze herinnering zal bij elke schenking worden aangegeven wat deze verder inhoudt (kwekers, laat jong, zomerjong, eerste ronde, in overleg, enz. ) Dat gebeurt nog uitgebreider op Duiven.net. Daar zal bij elke bon een toelichting worden gegeven over de schenker, de prestaties en de spelsoort(en). In de bijlage (Klik Hier) zien jullie de namen van de liefhebbers die hun medewerking hebben verleend. Een prachtige lijst van topliefhebbers uit Kring 1. Fijn om te lezen en waarvoor uiteraard onze dank aan de schenkers. We gaan ook komend jaar weer proberen om zoveel mogelijk liefhebbers hiervan plezier te laten hebben. Om te beginnen op de feestelijke kampioenenhuldiging van 3 februari. Die vind opnieuw plaats in Den Helder omdat zij als enige aan alle voorwaarden kunnen voldoen, en dat ook de afgelopen keer uitstekend hebben georganiseerd. Door het wegvallen van AZV is er naar vervanging gekeken in de regio Alkmaar, en is er vanuit SVA positief gereageerd maar in onderling overleg is besloten dat daaraan toch teveel haken en ogen zaten. Jammer dat het systeem van Den Helder- Alkmaar- Den Helder enz. niet is gelukt. Er komt nog een uitgebreide uitnodiging met informatie over het programma en de locatie. Verder hebben we nog naar de stand van zaken rondom de financiën gekeken. Dat is keurig geregeld. Er is een klein positief saldo, omdat de rest van de gelden  - zoals het hoort-, is besteed ten bate van de liefhebbers: de bloemen, de attractieprijzen, de Derby Jong,  en de eerdere kampioenenhuldiging. In het voorjaar volgt het overleg met alle contactpersonen van de verenigingen inclusief de begroting en de gebruikelijke kascontrole. Die datum wordt nog gepland. Begin volgend jaar volgt ook een bericht aan de penningmeesters over het overmaken van de kringcontributie (3,50 per lid.)

Tot zover het bericht van de Attractiecommissie van Kring 1.

Mede namens Nico Vrasdonk en Wim Ruiten

Vriendelijke groet,

Peter Witte

                                                  

Beste leden, verenigingen, 

Naar aanleiding van de wijziging van de jonge duivenvlucht van afgelopen weekend hebben wij als bestuur besloten de volgende aanpassingen in het programma door te voeren, om zo een goede opbouw voor de jonge duiven te kunnen waarborgen:

– F34 Pont St Maxence wordt F34 Morlincourt

– F35 Nanteuil wordt F35 Pont St Maxence

Voor de goede orde: F36 blijft Fontenay.

Wij denken hiermee een passende oplossing te hebben gevonden voor het vervolg van het programma.

Namens het bestuur, met vriendelijke groet,

 

Stefan Meilink.