Hallo allemaal, Nog even voor de duidelijkheid de penningmeester en de vluchtpenningmeester hebben verschillende rekeningnummers.
Het komt al een paar keer voor dat de penningmeester de vluchtgelden gestort krijgt. Let hier even op, dat scheelt een hoop heen en weer geschuif met de vluchtgelden.
De juiste rekeningnummers kunt u vinden op de HOME pagina onder vereniging info of klik hier.

B.v.D
De Penningmeesters P.v. Den Helder

 

 

 

Hallo allemaal, Bij het menu item gebruiksaanwijzigingen is de Benzing thuis afslag toegevoegd.

Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Quievrain is even de laatste Vitesse vlucht, want komende zaterdag schakelen we over naar de Midfond. Let op ! : dat betekent dat iedereen die dat wil zich weer kan opgeven voor de HWH Midfond. Dat moet dus voor komend weekend, en weer op tijd gemeld zijn bij ondergetekende ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Wim Ruiten ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Er staan 6 midfond vluchten op het programma, dus 6 vluchten  X 0,50 = 3,50 per deelnemende duif. Het geld moet weer zoals gebruikelijk worden overgemaakt naar Wim Ruiten ( NL79ABNA 0837 3398 04 op naam van W.Ruiten).

Afgelopen zaterdag arriveerden de eerste 2 geklokte duiven in Kring 1 vanuit Quievrain bij Lex Udo en deze bleven om te beginnen de snelste duiven van Nico Ory en Chiel de Wit  knap voor. De HWH gaat naar Limmen waar Arie en Rie Hageman al weken laten zien dat ze de duiven top hebben, en hun eerst getekende maakte het ook zaterdag weer waar.

De attractieprijzen zijn deze week nog per CC en vanaf de Midfond gaat dat weer per kringuitslag. De verdeling is als volgt:

CC 1A:

Bloemen  : Chiel de Wit

Voerbon  : Comb. Hoffman - Regtop

Drankbon: Peter Crans

VVV bon  : Cees de Boer

CC 1B:

Bloemen   : Lex Udo

Voerbon   :  Cor Peperkamp

Drankbon : Nico Ory

VVV bon    : Tim de Goede

Namens de Attractiecommissie: alle winnaars gefeliciteerd !

Peter Witte

Geachte Leden, Er is een wijziging opgetreden met het betalen van de afgenomen chipringen. In het vervolg zullen de afgenomen chipringen niet meer aan het eind van het seizoen betaald worden maar deze worden vanaf heden verekend met de opleer/wedvlucht factuur. Let wel, de afgenomen chipringen van 2021 moeten nog gewoon aan de penningmeester ( H.Wenink) betaald worden.

Met vriendelijke Groet,

J. Scheer
Vluchtpenningmeester P.v Den Helder

Het concoursverslag Morlincourt M19 is geplaatst door 'uw reporter'. Kijk in het hoofdmenu onder tabblad concours verslagen.