Verslag: M24                                                                   Quievrain
Aantal duiven: 360                                                           Aantal liefhebbers: 29
Lostijd: 06uur 45                                                              Wind en weer: ZW-NW

De voorspellingen van het weer zijn a.s. zaterdag warm tot zeer warm en dan vooral in de omgeving van de losplaats rond Parijs, dus heeft de NPO het hitte protocol in werking gesteld en vliegen we Quievrain  1 nacht box ipv Pontoise 2 nachten box, opvallend is dat er gelijk weer meer duiven opgegeven werden. Door de omstandigheden gedwongen,  vitesse spelers er een vluchtje bij  en fondspelers een mooi vluchtje om hun duiven aan de gang te houden.
Dus zaterdag gingen de duiven lekker vroeg los, voordat de hitte zijn intrede deed, gezien  de tijden die via Compuclub live bekend werden zouden de duiven rond 10 u 30 in Den Helder moeten arriveren en het was de duif van Peter ( Crans) ringnr 1-1099388 tijd 10-32-41, 1277.185 mpm die het spits afbeet, de 5e 1e prijs alweer voor Peter dit seizoen, ook plek 7 voor hem. Bart(Schoolderman) die ook een geweldig seizoen heeft,  op 2, 4 en 9, Comb.Guldemond op 3 en 10, Comb Hoffman-Regtop 5, Gerrit( Bontes) nestelt zich ook in de top 10 op plek 6 en Ab( Kortwijk) maakt de top 10 vol op plek  8.
De duiven hadden het niet makkelijk van diverse kanten,  berichten dat ze bij thuiskomst behoorlijk uitgedroogd waren, oorzaken altijd moeilijk te vinden, het was natuurlijk warm en neem aan dat de duiven voor lossing nog wel gelegenheid tot drinken hebben gehad en dan moet je er wel bij zijn.
Het concours staat 27 minuten open en weinig tot geen verliezen.
A.s. week weer 2 vluchten de fond vanaf Vierzon en de vitesse weer vanaf Quievrain.

Tot volgende week.
Uw reporter