flag

logonieuw                                                                                   

Postduivenhoudersvereniging 'Den Helder' (1314) aangesloten bij Afdeling 6 Noord Holland.
Op deze website kunt u alle informatie vinden van P.v. Den Helder, Tevens worden hier de uitslagen & (tussen)standen gepubliceerd.
Ook kunt u hier informatie vinden over de diverse activiteiten die in onze vereniging georganiseerd worden.
Op het Forum proberen wij de actuele wedvlucht informatie te verzamelen en te plaatsen, U kunt hier ook zelf berichten plaatsen.....

Veel plezier op onze website.....

Met vriendelijke groeten,
Bestuur P.v. Den Helder


 

 

 

 

 

Aanpassing vliegprogramma i.v.m. vogelgriep 05-07-2022.

Beste Leden, Verenigingen,

Zoals eerder gecommuniceerd zal als gevolg van de uitbraak van de vogelgriep het vliegprogramma aangepast worden. Op basis van informatie over eerdere uitbraken van vogelgriep in Nederland en na contact met het NPO is de verwachting dat het vervoersverbod op 6 augustus opgeheven zal worden met hierbij de opmerking dat er tussentijds geen nieuwe uitbraak moet plaatsvinden. Vanaf deze datum kunnen de getroffen leden dus weer starten met het vervoeren en dus opleren van de duiven. Om ervoor te zorgen dat vooral de jonge duiven van deze leden alsnog een goed opleerprogramma kunnen krijgen waarbij als gevolg van tijdsdruk geen onnodige risico's genomen hoeven worden hebben wij het vliegprogramma enigszins aangepast. Door deze aanpassing hebben de getroffen leden meer tijd om hun jonge duiven zelf af te richten voordat ze met de door de afdeling georganiseerde africhtingen en wedvluchten mee gaan. 

In bijlage vinden jullie de aanpassing van het vliegprogramma. In de aanpassing is rekening gehouden met het vergaderbesluit d.d. 04-03-2022 waarin aangenomen is dat het officiële vliegprogramma in het weekend van 10-09-2022 moet eindigen. 

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Afdeling 6 Noord-Holland


Klik hier voor het aangepaste programma....

Hallo allemaal, Sinds dinsdag 30 november is er een AED in de vereniging geplaatst, hij hangt voorin de zaal naast de brandblusser. Het apparaat is zeer gebruiks vriendelijk, nog net niet van een kind kan de was doen maar heel makkelijk. Er zijn twee gecertificeerde aanwezig geweest, die bereid zijn om om u uitleg te geven hoe het e.e.a. werkt. Tevens is er voor een ieder een gebruikers menu aanwezig, we zijn er blij mee, maar hopen van ganser harte dat wij hem nooit hoeven te gebruiken. O ja blijft van de kast af, want anders gaat het alarm af. Hieronder vindt u een filmpje voor de instructie video van de AED.Met vriendelijke groet,
Bestuur P.v. Den Helder 

Actueel nieuws Leden P.v. Den Helder, U moet hier voor inloggen. Kijk bij categorie Bestuur P.v. Den Helder.

Hallo allemaal, De vastevoetringen 2022 zijn afgeleverd bij de ringadministrateur Marcel van Geel. De ringen kunnen vanaf 1 januari bij hem afgehaald worden nadat het bedrag is overgemaakt op Reknr:NL74KNAB0255095090 of vraag Marcel om een tikkie te sturen. Voor het afhalen wel even v.t.v. bellen ! !  op 06-54935588, via de Whatsapp of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Willen jullie dit ook zoveel mogelijk doorgeven aan de leden die geen internet hebben. De ringenlijst 2022 is op de HOME pagina van de website geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Marcel van Geel.
Ik wens jullie alvast fijne feestdagen en een gezond 2022.