flag   

logonieuw

                                                                                                                                                                                                                   

Postduivenhoudersvereniging 'Den Helder' (1314) aangesloten bij Afdeling 6 Noord Holland.
Op deze website kunt u alle informatie vinden van P.v. Den Helder, Tevens worden hier de uitslagen & (tussen)standen gepubliceerd.
Ook kunt u hier informatie vinden over de diverse activiteiten die in onze vereniging georganiseerd worden.
Op het Forum proberen wij de actuele wedvlucht informatie te verzamelen en te plaatsen, U kunt hier ook zelf berichten plaatsen.....

Veel plezier op onze website.....

Met vriendelijke groeten,
Bestuur P.v. Den Helder


 

 

 

 

 

Actueel nieuws Leden P.v. Den Helder, U moet hier voor inloggen. Kijk bij categorie Bestuur P.v. Den Helder.

Hallo allemaal, De vastevoetringen 2022 zijn afgeleverd bij de ringadministrateur Marcel van Geel. De ringen kunnen vanaf 1 januari bij hem afgehaald worden nadat het bedrag is overgemaakt op Reknr:NL74KNAB0255095090 of vraag Marcel om een tikkie te sturen. Voor het afhalen wel even v.t.v. bellen ! !  op 06-54935588, via de Whatsapp of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Willen jullie dit ook zoveel mogelijk doorgeven aan de leden die geen internet hebben. De ringenlijst 2022 is op de HOME pagina van de website geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Marcel van Geel.
Ik wens jullie alvast fijne feestdagen en een gezond 2022.

 

Hallo allemaal, Sinds dinsdag 30 november is er een AED in de vereniging geplaatst, hij hangt voorin de zaal naast de brandblusser. Het apparaat is zeer gebruiks vriendelijk, nog net niet van een kind kan de was doen maar heel makkelijk. Er zijn twee gecertificeerde aanwezig geweest, die bereid zijn om om u uitleg te geven hoe het e.e.a. werkt. Tevens is er voor een ieder een gebruikers menu aanwezig, we zijn er blij mee, maar hopen van ganser harte dat wij hem nooit hoeven te gebruiken. O ja blijft van de kast af, want anders gaat het alarm af. Hieronder vindt u een filmpje voor de instructie video van de AED.Met vriendelijke groet,
Bestuur P.v. Den Helder 

Betreft kampioenenhuldiging/ feestelijke bijeenkomst Kring 1

Beste sportvrienden en – vriendinnen,

Afgelopen najaar zagen wij ons als Attractiecommissie van Kring 1 vanwege de COVID ontwikkelingen genoodzaakt om de geplande kampioenenhuldiging uit te stellen. Teveel leden gaven om die reden aan niet naar de bijeenkomst te zullen gaan. De Attractiecommissie hoopte door 5 februari als nieuwe datum te prikken, dat het dan wel mogelijk zou zijn. Maar de laatste informatie uit Den Haag gaat over maximaal tot 8 uur, QR code controleren, afstand houden, maximaal aantal mensen, enz.  Daar blijkt geen animo voor te zijn en als Attractiecommissie begrijpen wij de bezwaren. Wij moeten daarbij ook op tijd duidelijkheid geven aan de leden over de gang van zaken. De bijeenkomst van 5 februari gaat dus niet door en we richten ons nu op een hopelijk wel te houden bijzondere bijeenkomst in dit najaar. 

Er ligt echter nog steeds een behoorlijke hoeveelheid kampioensdiploma’s te wachten op de winnaars, en in november waren vrijwel alle attractieprijzen reeds ingekocht. Voor de rollades komen vleesbonnen in de plaats. Wij willen alles gaan bezorgen bij de clubgebouwen van de  verschillende verenigingen, waar deze kunnen worden afgehaald, zodat alles terecht komt waar het thuishoort. We leveren vooraf ter herinnering nog een overzicht aan van de gewonnen prijzen en de winnaars.

Verder willen we zorgen dat ALLE liefhebbers (dus ook degenen die zelden in de prijzen vallen) tijdens het wedstrijdseizoen plezier kunnen hebben van de opbrengst van de succesvolle bonnenverkoop. Daarvoor willen we in het voorjaarsoverleg met de contactpersonen van de verenigingen een aantal voorstellen bespreken die zowel de wedstrijden als de kampioenenhuldiging in het najaar  betreffen. Binnenkort nemen we contact op met de verenigingen over het tijdstip waarop we de spullen bij hen kunnen afleveren en dan is het aan elke club apart om te kijken wanneer het meest geschikte moment is om alles op te halen. Net als veel liefhebbers vinden wij het uiteraard ook jammer dat het niet op een aardiger manier is gelukt.

De Attractiecommissie Kring 1