Hallo leden en bezoekers van deze website. Seizoen 2023 is weer begonnen, alle voorbereidingen zijn weer afgerond en de eerste testvlucht is alweer geweest en er waren bijna geen storingen. Met de eerste wedvluchten voor de deur volgt ook een stukje van uw voorzitter. De meeste van onze leden hebben de duiven weer in goede conditie, zagen we reeds bij de eerste uitslag. We hebben ook alles gelaten zoals de laatste jaren hebben hebben ingekorfd , dat beviel heel goed, enige minpuntje is dat er leden toch blijven hangen tijdens het inkorven, dus nogmaals de vraag, zet uw duiven neer en ga naar buiten, geeft rust in het inkorflokaal.

Zoals we allemaal hebben gezien zijn andere manden, manden van afdeling, in gebruik genomen. Oude manden zijn verkocht. Ook hebben we een board met beamer in het lokaal gekregen, kunnen hier allerlei dingen mee gaan doen. Ook zijn er nieuwe gordijnen opgehangen, en werkzaamheden betreffende isolatie zijn ook afgerond. Vanaf nu gaan we ons richten op de vluchten. De programmaspelers zijn vanaf nu op scherp, de overnachters wachten nog even eer zij meegaan.

Vanaf deze kant wil ik alle leden een heel goed en sportief seizoen 2023 toe wensen.

Zorg dat er vele spetterende uitschieters kunnen noteren, zodat onze vereniging en liefhebber goed op de kaart gaat staan.  Dus allen heel veel succes en of je nu voor de top speelt of voor de zeer mooie hobby, succes

Marijn van Geel 

Voorzitter