Henk van der Wal

                                       29 maart 1946                                                                                                                                  26 juni 2018

Gisteren kregen wij het droevige bericht dat er opnieuw een lid van onze vereniging is overleden, namelijk Henk van der Wal. Een goede  maand terug  bijelkaar  geweest bij de begrafenis van zijn vrouw An, die ook plotseling was overleden. Henk had van de week een operatie ondergaan, en door complicaties is hij daaraan overleden.

Henk is slechts 72 jaar oud geworden.

Na Bep.Boon en Henk.Blokker en Frans van Rijn is Henk de vierde die van het jaar plotseling afscheid neemt van deze mooie wereld. Het is natuurlijk in en in triest wat er zich hier afspeeld, dit wil niemand meemaken. Maar met je geboorte krijg je namelijk allemaal een ding mee, dat je komt te overlijden, daar staat geen datum bij, maar wanneer het je beurt is verlaat je deze aarde. Voor Henk is dit helaas heel gauw gekomen, hij heeft nog niet eens het verdriet kunnen verwerken van het overlijden van zijn Annie. En dan is er ineens een einde aan je leven gekomen, misschien wel het beste voor Henk zelf, al zullen we dat nooit weten.

Henk was zijn werkend leven , tot aan zijn pensioen,  concierge op het Johannes College, en tot aan zijn pensioen ook duivenmelker. Tot de fusie van onze vereniging een feit werd en wij de nieuwe vereniging werden kwamen wij elkaar heel veel tegen. Voor die tijd was Henk lid bij een andere vereniging, hij was al jaren lid van p.v. Victoria. Hij vervulde bij onze vereniging tot verleden jaar de functie van ringenadministrateur, naar volle tevredenheid van ons allen. Een aantal jaren terug begonnen de gezondheids klachten van zijn vrouw toe te nemen waardoor hij genoodzaakt was de actieve duivensport vaarwel te zeggen en zich totaal met de verzorging van zijn vrouw toe te leggen. Dat heeft hij tot haar dood met verve gedaan, en dan nu zo abrubt een einde aan zijn leven.

Natuurlijk zullen wij nog aan je denken, na inkorvingen voor de komende vluchten even aan jou terug denken  in de vorm van even stilte .

Er zijn geen woorden voor, daarom wensen wij zijn zuster en verdere familie in deze moeilijke tijd , heel veel sterkte toe.

 

                                                                                                  Henk rust Zacht