Sportvrienden en - vriendinnen,

Na een duivenweekend dat voor de dagfondspelers onder ons wat langer duurde zijn inmiddels de resultaten van beide vluchten berekend. Op de zware Chateauroux laat Nico Ory nog maar eens zien dat hij een van de te kloppen liefhebbers is met goede duiven die zowel de eerste als de tweede plaats opeisen. Hij blijft N.C. Volkens uit Bergen voor die knap tweede wordt,  en ook Peter Crans als derde liefhebber. De laatste doet dat met zijn eerst getekende en pakt daarmee de HWH op de dagfond.

De attractieprijzen:

Bloemen: Nico Ory

Drank: Frits Jonker

Rollade: P. Valk

VVV bon: P. lā€™ lstelle

Zaterdag ging de jonge garde los vanuit Duffel, waarbij de combinatie Udo- Duijn andermaal liet zien dat ze vertrouwen kunnen hebben in de nieuwe generatie. Zij klokken de eerste en de derde duif, Johan Hoogland pakt de tweede duif van de uitslag en Kees Bleeker staat als derde liefhebber op het podium. De 9e getekende van de combinatie Udo- Duijn is goed voor de HWH op Duffel.

De attractieprijzen:

1A

Bloemen: combinatie v/d Zijde ā€“ v Veen

Rollade: B. Schoolderman

VVV bon A. Kolle

1 B

Bloemen: combinatie Udo- Duijn

Rollade: Tim de Goede

VVV bon: Peter Schellevis

Bij deze iedereen weer gefeliciteerd. Ik lees zojuist dat komend weekend Lennik jonge duiven is afgelast wegens de verwachte weersomstandigheden en de ervaringen van de afgelopen weken. Verder staat alleen Marseille op het vliegprogramma voor de zware fond spelers. Het jonge duivenprogramma, de opleervlucht  en de natoer  zijn aangepast, dus wat betreft de attracties en HWH schuiven we gewoon mee.

Vriendelijke groet,

Peter Witte

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10