Afgelopen zaterdag werd het een-na -laatste programma weekend vervlogen, en wel vanaf Fontenay voor de jonge duiven en Quievrain als 4e natoer vlucht. Fontenay kon vroeg los, Quievrain had pas later op de dag beter weer, de rui gaat steeds meer duiven parten spelen, maar er werd hard gevlogen en uiteindelijk zijn vrijwel alle duiven thuisgekomen.

Het was het weekend van Kees Bleeker, die zowel op Fontenay als op Quievrain helemaal bovenaan de kringuitslag prijkt. Op Fontenay blijft hij directe concurrenten combinatie Udo- Duijn en Peter Crans voor, en vanaf Quievrain doet hij dat nog een keertje over met de combinatie Kerssens- Krom en de combinatie Udo- Duijn.

De HWH van Quievrain gaat naar Akersloot en is voor de 4e getekende van de combinatie Kerssens- Krom.

De attracties voor Fontenay gaan naar de winnaar, de 75e duif, de een-na-laatste duif omdat er geen 150 e duif in de punten valt en naar de laatste in de lijst. Voor Quievrain is er eveneens een aanpassing nodig in de CC 1A, de drank gaat naar de een-na-laatste  duif omdat er geen 100e duif in de punten valt. Bij CC 1B blijft alles hetzelfde. Een en ander ziet er als volgt uit:

Fontenay:

Bloemen: Kees Bleeker

Drank: Peter Crans

Rollade: Tim de Goede

VVV bon: W. Schreuder

Quievrain:

CC 1A                                                                             CC 1B

Bloemen: Chiel de Wit                                               Bloemen: Kees Bleeker

Drank: A.J. Kortekaas                                                 Drank: Jaap Kaandorp

VVV bon: W. Schreuder                                             VVV bon: Arie Hageman

Bij deze alle gelukkigen van harte gefeliciteerd namens de attractiecommissie en alvast een heel goed laatste duivenweekend toegewenst !

Peter Witte