Beste sportvrienden en – vriendinnen,

Afgelopen weekend vond de afsluiting van het seizoen plaats en dat betekent rust, ruien, selecteren en de voorbereiding voor het volgende seizoen. En voor een aantal liefhebbers vakantie ? Maar ook de huldiging van de kampioenen van de Kring en de uitreiking van de attractieprijzen. Middels de wekelijkse mails aan de verenigingen is gecommuniceerd welke liefhebbers de attractieprijzen hebben gewonnen, en de kampioenen zijn bekend. Voor degenen die het niet meer zeker weten: we zullen in ieder geval nog het overzicht van alle attractieprijzen naar de contactpersonen toesturen. De attractiecommissie gaat overleggen en verder actie ondernemen, en hoopt op korte termijn aan de verenigingen informatie te kunnen geven wanneer, waar en hoe we dit vorm kunnen gaan geven.

Op het programma stonden zaterdag 2 vluchten, Fontenay en Niergnies. Voor Fontenay zijn geen resultaten door de verenigingen in Kring 1 ingezonden, maar voor de laatste natoer vlucht vanaf Niergnies wel.

Op Niergnies klokt Arie Tromp de twee eerste duiven, gevolgd door Cees de Wildt, de combinatie Udo- Duijn, de combinatie Hoekstra & Zn, Nico Ory en vervolgens pakt Peter Beers met zijn eerst getekende de HWH. Voor wat betreft de attractieprijzen komen we uit op de volgende verdeling:

CC 1A                                                       CC 1B

Bloemen: Chiel de Wit                         Bloemen: Arie Tromp

Rollade   : W. Schreuder                      Rollade   : H. Hoekstra

VVV bon : P. Schoonhoven                 VVV bon  : P. Beers

Alle winnaars bij deze namens de attractiecommissie van harte gefeliciteerd.

Peter Witte